Winnaars Planetree Awards

Groenhuysen Fitroute genomineerd voor Planetree award

24 januari 2018

De druk op de zorgsector is groot. De wens van zorgverleners en cliënten om meer mensgerichte zorg te verlenen ook. Dat vraagt om voortdurende innovatie en verbeteringen die leiden tot betere en veilige zorg, efficiëntere werkvormen en meer werkplezier. Eén keer per jaar reikt Planetree daarom de Planetree Awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten op het gebied van mensgerichte zorg.

Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse Planetree Conferentie op 22 maart 2018 in het NBC in Nieuwegein, de grootste conferentie op het gebied van mensgerichte zorg in Europa. Deze Awards zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor zorgverleners om (vernieuwende) patiëntgerichte initiatieven in praktijk te brengen.

Winnaars

Het publiek bepaalt samen met de professionele jury bestaande uit vertegenwoordigers van cliënten (LSR), medewerkers (FWG en Randstad) en deskundigen (SKIPR), wie de uiteindelijke vier winnaars worden. Voorgaande jaren bracht het publiek vele duizenden stemmen uit. Dit onderschrijft het belang van deze Initiatieven.

Jubileum conferentie

Dit jaar is het de tiende keer dat Planetree deze conferentie voor mensgerichte zorg in Nederland en België organiseert. Gastsprekers dit jaar zijn Hoogleraar Neuropsychologie Erik Scherder, onder andere bekend van De Wereld Draait Door, en cabaretier en columnist Vincent Bijlo. Het thema van 2018 is ‘zin’. Andere onderdelen van het programma zijn onder andere diverse inspirerende sessies gehouden door zorgorganisaties zelf en een Belevingsplein.

Planetree Nederland

Mensen in kwetsbare situaties zoals ziekte, ouderdom, handicap of verwarring verdienen veiligheid, liefde, vakmanschap en onze volle aandacht. Stichting Planetree Nederland is een non-profit organisatie die zorgaanbieders ondersteunt en stimuleert zorgorganisaties om deze mensgerichte zorg voor elkaar te krijgen op basis van de Planetree integrale visie op zorg.